Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HackerOne: Βρείτε bugs στο PlayStation και κερδίστε έως και 50.000 δολάρια!

*
Η Sony ξεκίνησε ένα πρόγραμμα που καλεί τους παίκτες να εντοπίσουν bugs και θέματα ασφάλειας σε PS4 και PlayStation Network και να κερδίσουν χρήματα από αυτό. Συγκεκριμένα, μέσω του HackerOne ζητά από τους πιο «ψαγμένους» να εντοπίσουν κενά ασφαλείας και bugs στο PS4, στο PlayStation Network, στο λειτουργικό της κονσόλας και στα περιφερειακά της και να βγάλουν χρήματα. Για κάποιο μικρής σημασίας πρόβλημα στο PS4 η ανταμοιβή θα είναι 500 δολάρια, ενώ για ένα πολύ σημαντικό θέμα το ποσό αγγίζει και τα 50.000 δολάρια! Σε ότι αφορά το PlayStation Network, τα μικρής σημασίας προβλήματα δίνουν 100 δολάρια, ενώ τα πιο σημαντικά έως και 3.000 δολάρια. Μπορείτε να βρείτε τη σελίδα του HackerOne εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*